Zártszelvény

Zártszelvény 60x60x5mm Termék kód:4983

Zártszelvény 80x80x5mm Termék kód:4982

InfoA megjelenített árak bruttó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Aktuális árakról kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

A különböző acélból készült zártszelvények alkalmazásával számtalan szegmens az építőiparban korszerűbbé, időtállóbbá és költséghatékonyabbá varázsolható. Az eltérő kialakítások mind más és más felhasználhatóságot tesznek lehetővé.

  • A négyzet alakú zártszelvények tökéletes terhelhetőséggel rendelkeznek minden irányból, így főként a különböző vázak és acélszerkezetek készítésénél alkalmazhatóak, de remekül megállják a helyüket utánfutó alkatrészként és akár díszítő elemekként is.
  • A téglalap formájú zártszelvény kiválóan hegeszthető és fúrható, így különböző vázak, oszlopok és gerendák kivitelezésére is alkalmas.
  • A bordázott zártszelvények magukban hordozzák a négyzet, illetve téglalap alakú kialakítások tulajdonságait, ám bordázott kialakításuknak köszönhetően főként kerítések, kapuk és díszítőelemek létrehozására alkalmazhatóak.
  • A horganyzott kivitelek egy speciális korrózió elleni védelmet is kapnak, melynek köszönhetően olyan kialakítások is létrehozhatóak belőlük, melyek komolyabb időjárási viszonyoknak is ki vannak téve.

A zártszelvények vásárlása előtt ezért érdemes átgondolni, milyen célra használnánk, és milyen méretre van szükség, így a legpraktikusabban használhatóak fel a 6fm-es szálak. A zártszelvények jól hegeszthetőek az általános hegesztési technikákkal, gyorsan megmunkálhatók, nagy szilárdságúak és a nagy igénybevételt is bírják.