Generál kivitelezés

Több éves tapasztalattal rendelkezünk generálkivitelezés, házfelújítás, társasház építés, irodaház beltéri kialakítás, vagy egyedi technológiát igénylő építőipari kivitelezések területén. Minőségi szolgáltatásaink színvonalát emeli megbízhatóság, folyamatos elérhetőség és a tapasztalt szakmai háttér.

A kivitelező átvállalja az építkezés minden gondját A-tól Z-ig. Ráadásul mindezt olyan áron, ami minden tekintetben megéri az építtetőnek, hiszen egy csomó kellemetlenségtől, stressztől, veszekedéstől kíméli meg a megrendelőt és egész családját, ráadásul a többi cég áraival is versenyképes!

Mi komolyan vesszük az ügyfeleinket és partnerként kezeljük! Minden nap megtalálhatók vagyunk az építkezésen, a telefont felvesszük, vagy azonnal visszahívjuk! Nyitottak vagyunk minden változtatásra, menet közben megváltoztathatja az anyagokat, színeket, vagy akár eltolhatja a válaszfalakat!

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje szakembereink tanácsát. Tekintse meg jelenleg épülő családi házaink látványterveit, valamint alaprajzait.

Felkeltettük érdeklődését?

Kattintson az alábbi gombra és írja meg igényeit!

Tovább az ajánlatkéréshez