Rólunk

Szőlőskert Tüzép

Budakeszin található, 8000 m2-es területen elhelyezkedő építőanyag telepünkön várunk minden Érdeklődőt!

Építőanyagainkat a minőség és a népszerűség jellemzi, melyekből Ön szakértőnk segítségével kiválaszthatja a céljai számára legmegfelelőbbet. Nálunk megtalálhat bármilyen felújításhoz, építéshez szükséges építőanyagot, szerszámokkal és védőfelszereléssel, legyen a munka a pincétől a padlásig bárhol a házban. Széles termékválasztékunk mellett megújuló akciókkal kedveskedünk Ügyfeleinknek. 

Népszerű termékeink közül kiemelnénk néhányat:

Szerszám és egyéb kiegészítőink közül:

Ha kiválasztotta a termékeink közül, amire szüksége van, kedvező áron vállaljuk a szállítást Magyarország egész területén igénye szerint.

Valóra váltjuk az álmait! Ossza meg velünk elképzeléseit, szakembereink pedig megtervezik, kiszámolják, hogy pontosan mire van ehhez szüksége, így az építkezés után nem kell küszködnie megmaradó építőanyagokkal! Igény esetén a kivitelezésben is segítünk Önnek, amelyhez földmunkagépeket és szakképzett személyzetet biztosítunk! Gépparkunkban a 3,5 tonnás kisteherautótól a 40 tonnás billencsen át a darus kocsiig minden szükséges földmunkagép a rendelkezésre áll! A földmunkáról, és egyéb építőipari tevékenységeinkről bővebb információt talál a www.foldgeptransz.hu weboldalon!

Szeretettel várjuk érdeklődését, kérjen ajánlatot most!