Terrán

A Terrán tetőcserepek természetes színeiknek és alapanyagaiknak köszönhetően harmonikusan illeszkednek a környezetbe. A mai Terrán Tetőcserép Gyártó Kft történetének kezdete közel 100 évre, 1920-ra vezethető vissza, ekkor kezdett el Mészáros Kálmán a ma Szlovákiához tartozó Negyeden betonalapú cserépgyártással foglalkozni. Cégük a hazai piacon túl a környező országokban is jelen van. A hazai két üzemen túl cégcsoportjuk Magyarország mellett mára már további 7 országban szolgálja ki ügyfeleit.

Napjainkban a hazai két beton tetőcserép gyárukban működő technológia a legfejlettebbek közé tartozik. A gondosan válogatott alapanyagokból számítógép vezérelt keverőben áll össze a földnedves beton massza. A receptúra konstans összetétele az egyik alapvető követelmény a magas termékminőség eléréséhez. Technológiájuk a kunszentmiklósi gyárukban már teljesen zárt elven alapszik, így a keletkezett hulladékanyagok, szennyvizek is visszaforgatásra kerülnek eleget téve a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak is.

Terran

Kapcsolódó termékek

InfoA megjelenített árak bruttó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Aktuális árakról kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.