Ytong

InfoA megjelenített árak bruttó árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Aktuális árakról kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

Az YTONG falazóelem számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik:

Hőszigetelő tulajdonság: Az Ytong falazat jó hőszigetelő tulajdonsággának alapja a különleges anyagszerkezete. A több millió apró pórusba zárt levegő, mely természeténél fogva kiváló hőszigetelő, biztosítja a falazóanyag kiemelkedő hőszigetelő képességét.

Tűzvédelmi tulajdonság: Az Ytong tűzállósági osztályba való besorolása A1: nem éghető. Az Ytong falazóelem tisztán ásványi eredetű építőanyag, ezért egyáltalán nem éghető. Ezért egy vékonyabb falazat is megfelel a szigorú tűzvédelmi követelményeknek.

A nyomószilárdság: Az Ytong nyomószilárdsága optimális, mely teljesíti a teherhordó falazott szerkezetekkel szemben támasztott követelményeket, több szilárdsági osztályú falazó elemek állnak rendelkezésre az építéshez.

A falazóelem megmunkálhatósága: Az Ytong könnyen, gyorsan megmunkálható, ami lehetővé teszi az építési idő lerövidítését és a munkaköltségek csökkentését. Az elkészült falazatban futó gépészeti, elektromos szerelvények helyének kialakítása, felesleges mértékű roncsolás nélkül, könnyedén kivitelezhető.

Fajlagos építési költség: Az Ytong tégla nagyméretű és méretpontos elem. Ebből kifolyólag gyors és gazdaságos falazást tesz lehetővé. Ezen méretpontos elemek vékonyágyazatú falazó habarccsal illeszhetők össze, amely szintén takarékos anyagfelhasználást biztosít. Az elkészült Ytong falazatok gyárilag pontos felülete, vékonyabb vakolatok felhordását teszi szükségesség, így csökkentve tovább a költségeket.

Területnyereség: Az Ytonggal nagyobb hasznos teret alakíthat ki ugyanakkora beépített helyen.

Egyedülálló kialakítás: Az egyedülálló nútféderes és megfogóhornyos kialakítása különleges építéstechnikai előnyöket és és kényelmesebb anyagmozgatást biztosít. Nútféderes elemek alkalmazása esetén - a már más N+F rendszereknél megszokottan - az állóhézagok illesztése habarcs kitöltés nélkül is készülhetnek.

Időjárásálló falazóelemek: Mivel az építőelem stabil ásványi szerkezetű építőanyag, mely biztosítja, az építkezés időtartama alatt is a kellő időjárás állóságot.

Komfortérzet: A pórusbeton egyedülállő klímaszabályzó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát biztosít. A kellemes hőérzet meghatározója a helység hőmérséklete. A jó hőszigetelő és hőtároló képesség is hozzájárul ehhez a fontos tulajdonsághoz.

Minőség: Az Ytong termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőségellenőrzés szavatolja.